Контактирајте Нè.

Почетна Контакт

Контакт

Стапете во Контакт.

За сите дополнителни информации можете да се информирате лично на нашата локација или да не контактирате на еден од контакт телефоните и нашиот љубезен персонал ќе Ви ги обезбеди сите информации или направи резервација.

Телефон

+389 33 360 661
+389 70 213 827

Емаил

partner-dooel@t-home.mk

}

Работни Часови

Пон-Пет 08:00 – 17:00
Саб 09:00 – 17:00

Контакт форма.

11 + 8 =

Дали ги проверивте FAQs?

Пред да не исконтактирате на било каков начин, Ве молиме проверете ги “Најчесто Поставуваните Прашања” можеби таму ќе го најдете вашиот огдовор.