Интернационален транспорт.

Тука Сме да го Придвижиме
Вашиот Бизнис.

Секогаш се стремиме кон квалитет, задоволни клиенти и успешен транспорт.

Safety

Сигурно

Навремено

Возен

Safety

Сигурно

Навремено

Возен

Safety

Навремено

Сигурно

Возен

Испорачани Пратки

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Професионалност во Работата и Односот кон Клиентите

Се со цел нашите партнери и клиенти да бидат задоволни нудиме комплетно ЦМР осигурување, достапна 24 часовна комуникација со возилата.

GPS следење во секое време, одлична комуникација со нашите соработници на повеќе јазици.

Оптимизирање

Консолидација на пратки и оптимизирање на транспортни трошоци.

CMR & TIR

Транспорт на стоки во согласност со Европските стандарди, засновани на CMR и TIR.

За нас.

Повеќе од 30 Години Искуство во Јавниот Транспорт.

Основана 1991, Партнер дооел започнува со организација и извршување на транпосрт на стоки. Во транспортот на стока Партнер се докажува преку професионалноста во работата и односот кон клиентите во вршењето на својата основна дејност.
Во 2009 со воведувањето на лиценци за вршење на дејност Јавен транспорт на стока, фирмата ги исполнува бараните услови и добива лиценци за вршење на јавен меѓународен и внатрешен превоз на стоки. Оттогаш се развива во една од поголемите транспортни компании во државата.

Услужени Клиенти

Возен Парк

ГАЛЕРИЈА.

Тука Сме да го Придвижиме
Вашиот Бизнис.

Во моментот Партнер ДООЕЛ располага со 40 влекачи (со полуприколки церади) и врши меѓународен транспорт на роба помеѓу државите од цела Европа.

Подготвени Сте да Почнеме?

Погледнете ја листата на Најчесто Поставувани Прашања, или контактирајте нè да добиете било какви информации поврзани со партнерства или услуги.