За Нè.

Почетна / За Нас

За Нас.

Повеќе од 30 Години Искуство Во Јавниот Транспорт.

 

Основана 1991

Партнер дооел започнува со организација и извршување на транпосрт на стоки. Во транспортот на стока Партнер се докажува преку професионалноста во работата и односот кон клиентите во вршењето на својата основна дејност. Во 2009 со воведувањето на лиценци за вршење на дејност Јавен транспорт на стока, фирмата ги исполнува бараните услови и добива лиценци за вршење на јавен меѓународен и внатрешен превоз на стоки. Оттогаш се развива во една од поголемите транспортни компании во државата.

Дејност

Вршиме транспорт на повеќе видови товари, палетизирана, непалетизирана роба, најчесто целосни транспорти. Со камиони со современа и целосна опрема се трудиме да ги задоволиме потребите на нашите клиенти и да остваруваме долгорочни соработки.

Услужени Клиенти

Возен Парк

БЕНЕФИЦИИ.

Стандарди и Опрема.

Како во поглед на екологијата така и во поглед на безбедноста на возачите и на другите учесници во сообраќајот и пред се самата стока што се транспортира.

Безбедно.

Безбедност на возачите, другите учесници во сообраќајот и стоката која се транспортира.

Сигурно.

Бројките зборуваат за нас повеќе од 5,3М пратки и над 150 000 услужени клиенти.

Навремено.

Со нас, вашата пратка секогаш ќе биде навремено испорачана до договорената локација.

Достапно.

24/7 достапни за нашите клиенти и партнери, побарајте нè и уверете се.

ЗАПОЗНАЈТЕ НÈ.

Нашиот Тим.

Запознајте го победничкиот тим кој стои позади основањето и организацијата на “Partner”.

Nikolche Janchov

Digital Marketing

Nikolche Janchov

Digital Marketing

Nikolche Janchov

Digital Marketing

Nikolche Janchov

Digital Marketing

Nikolche Janchov

Digital Marketing

Nikolche Janchov

Digital Marketing

Nikolche Janchov

Digital Marketing

Подготвени Сте да Почнеме?

Погледнете ја листата на Најчесто Поставувани Прашања, или контактирајте нè да добиете било какви информации поврзани со партнерства или услуги.